Een wordpress website laten maken

Een wordpress website begint bij MirakelMedia vanaf 475.-. Voor dit geld mag jij verwachten dat wij van begin tot eind jouw website met jouw wensen helemaal compleet maken. Een meerprijs kan zijn wanneer je een hele "grote" website nodig hebt, of dat de website functionaliteiten moet hebben welke niet gebruikelijk zijn. (bijvoorbeeld als je een makelaars website nodig hebt met verschillende zoekvelden voor huizen). Bij elke opdracht is een korte gebruikerstraining inbegrepen zodat je zelf je eigen site kan onderhouden. MirakelMedia helpt je desgewenst met het aanvragen van je hosting en domeinnaam.

DOMEINNAAM EN HOSTING

MirakelMedia kan u adviseren bij het reserveren van een domeinnaam en uw hosting abonnement.

DESIGN

MirakelMedia maakt een websitedesign op maat op basis van uw wensen. Samen kijken we naar de verschillende design-opties. Heeft u al een huisstijl, dan laten we de website daarop aansluiten. Heeft u een websitevoorbeeld dat u mooi vindt, dan kijken we of we dat kunnen realiseren.

WORDPRESS

Als u zelf teksten en afbeeldingen aanlevert kan MirakelMedia uw website in minder dan een week bouwen en online krijgen. U krijgt een loginnaam en wachtwoord zodat u zelf achter de schermen mee kunt kijken.

Een webshop laten maken

Een webshop bouwen is iets ingewikkelder dan een gewone wordpress website en daarom iets duurder. Een Woocommerce webshop begint bij ons vanaf € 575,-. MirakelMedia werkt graag met woocommerce omdat het hele verkoopproces hierin geintegreerd is. MirakelMedia leert je ook hoe je webshop kunt vullen en hoe de backoffice van je systeem werkt. Meerkosten kunnen zijn: Wanneer speciale wensen hebt qua functionaliteiten.

WOOCOMMERCE

Woocommerce is een gratis plugin voor WordPress waarmee je een volwaardige webshop kunt bouwen. Woocommerce geeft opties op het gebied van voorraadbeheer, btw-tarieven en kortingscodes biedt en ook kunnen vanuit WooCommerce automatische facturen verzonden worden en is het mogelijk de verzendkosten te berekenen op basis het gewicht en de locatie van de ontvanger. De meeste features van Woocommerce zijn gratis, voor hele uitgebreide opties is er soms een premium plugin nodig.

DESIGN EN BOUWEN VAN EEN WEBSHOP

Voor het design van een webshop is MirakelMedia soms iets meer aan de mogelijkheden en beperkingen van Woocommerce gebonden, maar nog steeds is het mogelijk om uw webshop zoveel mogelijk op uw huisstijl en smaak te laten aansluiten. Als basis voor een webshop werkt MirakelMedia graag met de themes van Siteorigin, een stabiele theme-bouwer, die al jaren goede produkten levert. Sitorigin heeft verschillende themes die speciaal voor Woocommerce zijn ontwikkeld. Kijk hier voor voorbeelden: https://siteorigin.com/themes/woocommerce/

BACKOFFICE

Met de backoffice van Woocommerce kan je je webshop bejeren. Woocommerce heeft heel veel mogelijkheden. Voorraadbeheer, kortingscodes, facturen verzenden, betalen met Ideal. Alles is mogelijk. Indien gewenst kan MirakelMedia instructie geven over de werking van de backoffice van Woocommerce.