The magic of coding and design

Is uw website toe aan een facelift? Voldoet de vormgeving nog aan uw wensen?
MirakelMedia helpt, adviseert en maakt betaalbare State-of-The-Art websites voor alle toepassingen. Met fotografie en videografie indien gewenst. Bekijk de mogelijkheden en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Mogelijkheden

Webdesign en WordPress development
MirakelMedia maakt State-of-The-Art webdesigns en is certified wordpress developer. Voor elke klant maakt MirakelMedia een template, aansluitend op uw huisstijl of een nieuw te ontwikkelen stijl. Met nieuwsbrief, webshop of portfolio. Daarnaast kunnen wij ook adviseren over hosting, mailing software en webshops. Wilt u meer weten over mogelijkheden en prijzen, neem dan contact op.
Social Media en Marketing
MirakelMedia verzorgt voor uw bedrijf al uw social media en weet de juiste toon en platform te vinden voor uw product en communicatie. Van Facebook, Twitter, LinkedIn tot stories op Instagram of Tiktok.
Redactie en Content
MirakelMedia kan ook uw content verzorgen: Teksten, foto’s of video. Altijd up-to-date en natuurlijk seo-proof (Search Engine Optimised). Wilt u meer weten over mogelijkheden en prijzen, neem dan contact op.

MirakelMedia
Hooidrift 116a
3023KV Rotterdam
06 5555 2049
info@mirakelmedia.nl