The Magic Of Codng And Design

WAT WE DOEN...

De diensten die MirakelMedia aanbiedt zijn:

WORDPRESS WEBSITES EN WEBSHOPS

Een wordpress website begint bij MirakelMedia vanaf 475.-. Voor dit geld mag jij verwachten dat wij van begin tot eind jouw website met jouw wensen helemaal compleet maken. Een webshop bouwen is iets ingewikkelder dan een gewone wordpress website en daarom iets duurder. Een Woocommerce webshop begint bij ons vanaf € 575,-.

MEER INFORMATIE

ADVIES OVER HOSTING EN MEER

MirakelMedia kan u adviseren over het reserveren van een domeinnaam, hosting of andere zaken rondom uw website

MEER INFORMATIE

CONTENT EN SOCIAL MEDIA BEHEER

Wil je het schrijven van je webteksten aan MirakelMedia uitbesteden, dan kan dat ook. Foto- en videografie kan MirakelMedia ook verzorgen. Ook het beheer van uw social media kan MirakelMedia voor u uit handen nemen.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

WIE IS MIRAKELMEDIA...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Sinds 2006 is MirakelMedia het bedrijf waarmee ik websites maak. Als kleuter was ik gek op lego en nu op code. Code in combinatie met design kan tot prachtige dingen leiden. Net toveren vind ik het. Na mijn studie culturele antropologie deed ik een opleiding tot webontwikkelaar en werkte voor verschillende grote en kleine bedrijven. In 2006 besloot ik zelfstandig te worden en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Omdat ik steeds meer met het CMS WordPress werkte, liet ik mij twee jaar geleden bijscholen tot certified wordpress developer. Naast webdesigner werk ik als freelance journalist, fotograaf en filmmaker en maak daarom met evenveel plezier webteksten, foto's en video's. Voor sommige opdrachtgevers doe ik ook de social media en neem ik het hele social media beheer uit handen.